Stále si ráda pochutnáš na Kinder vajíčku? Jeho plastovou kapsli už ale nevyhazuj. Naučíme tě ji správně využít dál

Ještě stále si občas ráda dáš Kinder vajíčko? Na tom není nic špatného, vždyť čokoláda z něj je prostě božská a málokterá se jí vyrovná. Hračku ale už asi nevyužiješ, tak ji můžeš dát třeba mladšímu sourozenci. Co ale rozhodně nevyhazuj, je plastová kapsle, ve které je hračka vždy schovaná. Může se ti totiž ještě hodit. Možná budeš překvapená, na co všechno ji můžeš ještě využít.

Kam se sluchátky?

Patříš k těm jedincům, kteří nevyjdou ven na ulici bez svých sluchátek? Dnešní mladé lidi je téměř nemožné bez nich vidět a tak jistě i ty oceníš praktické pouzdro na sluchátka. Když dorazíš do školy a budeš je potřebovat na čas schovat, můžeš je jednoduše uložit právě do plastového obalu od hračky z Kinder vajíčka. Skvěle tam zapadnou.

Schovej lízátko na později

Máš ráda lízátka, ale občas se ti stane, že ho nemůžeš celé slízat najednou? Už ho nemusíš schovávat zpátky do roztrhaného obalu nebo hledat jiné řešení. Schovej si plastovou kapsli od čokoládového vajíčka a udělej do jeho spodku jednu dírku. Tou pak prostrč špejli od lízátka a samotné lízátko uzavři vevnitř. Můžeš se k němu posléze zase vrátit a vychutnat si ho až do konce.

Podobně si můžeš vytvořit i obal na zubní kartáček, když budeš někam cestovat nebo se budeš chystat ke kamarádce na noc. Pokud doma nenajdeš plastový ochranný obal na zubní kartáček, snadno si ho vytvoříš právě s plastové kapsle z tvé oblíbené pochoutky. Opět je to zcela jednoduché. Do spodku kapsle stačí udělat dírku a štětinky kartáčku pak schovat dovnitř. Žádné bakterie si na tebe již nepřijdou.

Už žádný nepořádek při strouhání

Ve škole je občas potřeba ořezat i tužky. Nebaví tě neustále vstávat od stolu a chodit si ji ostrouhat k odpadkovému koši? Pomůže ti tato vychytávka. Obyčejné strouhátko přilep uvnitř plastového obalu z vajíčka a zavři. Podle velikosti tužky si udělej otvor v obalu a máš hotovo. Teď už můžeš strouhat tužku, jak chceš a všechny odřezky tak zůstanou uvnitř.

Už jsi také dostala chuť na čokoládové Kinder vajíčko?

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu