Vánoce jsou za dveřmi! Přinášíme pár tipů na dárek pro tvou bff

Zdá se to neuvěřitelné, ale za par dní zapálíme první svíčku na adventním věnci. Tik tak, do Vánoc už zbývá něco málo přes měsíc. To je nejvyšší čas začít přemýšlet, čím obdarujeme své blízké a kamarády, především ty nej. Pokud hledáš tip na super dárek, který tě navíc nebude stát celé kapesné, čti dál.

Společný zážitek

Líbí se vám stejní kluci, hodně se spolu nasmějete  a v obchodě vždycky sáhnete po stejných džínách? Tvoje nejlepší kámoška je prostě tvé duševní dvojče. A na čem je každé super přátelství postavené? Přece na vzájemné důvěře a společných zážitcích! Prozkoumej okolí nebo web a vyber pro vás zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. Vyzkoušejte adrenalinem nabitou lasergame, při které se i trochu zapotíte a shodíte nějaký ten gram.  Ve hře je také třeba lekce na lezeckou stěnu pod vedením fešáckého instruktora nebo lístky na nejnovější biják s popcornem navíc.

Diář snů

I přes super kalendáře a zápisníky v mobilu, stylový papírový diář má pořád něco do sebe. Pokud ho navíc vylepšíš společnými fotkami a zapíšeš do něj všechny akce na které se můžete v novém roce společně těšit, vytvoříš originální a jedinečné dárek, který tvá kámoška nedá z ruky. Můžeš v něm i zvýraznit všechny narozeniny a svátky přátel z okolí, abyste náhodou nepřišly o nějakou super oslavu.

Puzzle ze společné fotky

Je tvoje kámoška blázen do skládaček? Pak jí určitě velkou radost udělá puzzle s vaší společnou fotkou. Je jen na tobě, kolik zábavy jí chceš dopřát a na kolik dílků obrázek rozdělíš. Pokud jí to budeš chtít usnadnit, můžeš vybrat variantu s fotkou přímo na krabičce.

Poukaz na kafe nebo oblíbené smoothie

Zní to banálně, ale proč ne? Kde jinde můžete probrat nejnovější drby ze školy a rozebrat novinky v módním světě než v oblíbeném baru či kavárně? Spousta podniků má vytvořené vlastní poukázky, takže nemusíš zatěžovat svého tvůrčího ducha. Strávíte společně odpoledne a vaši kapsu nerozhodí ani zákuseček navíc.

Party balíček

Čeká vás společná oslava Silvestra? Kluk, kterého kamarádka tajně miluje vás pozval na bláznivou párty? Vyraz do nejbližší drogerie a připrav crazy balíček malých nezbytností, který povýší každý outfit. Co třeba metalízový lak na nehty, jednorázové barevné šampony nebo třpytky na tvář a tělo? Nechtějí rodiče dovolit tvé bff tetování? Jedinečná příležitost pořídit extravagantní, jednorázové.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu