Tohle kluci zásadně nedělají, i když po nás holkách to chtějí. Také tě to už štve?

Ano, oni si kluci občas myslí a vlastně to vůbec neskrývají, že jsou páni tvorstva. Oni tak v podstatě mohou všechno, za to my se podle nich musíme přizpůsobit a poslouchat jejich připitomělé názory. Jsou také věci, které zásadně žádný kluk nedělá, ale po nás holkách by to chtěli. Nejsou tak trošku naivní? Asi by se občas měli na sebe také kouknout do zrcadla.

Posilovna na gauči

Tak tohle dokáže vážně naštvat. Zatímco oni si hladí své povislé pupky doma u televize nebo u počítačových her a hážou do sebe jednu nezdravou pochutinu za druhou a ještě se u toho nevkusně chichotají s kamarády, tebe neustále žene do posilovny. „Miláčku, už jsi zase trošku přibrala, ten zadek je větší neměla bys s tím něco dělat?“ Jistě, takže my abychom dřeli na své sexy postavě a oni si zaposilují tak maximálně, když si jdou ke dveřím pro donášku pizzy. Jak typické.

Telefonní stíhačka

Zatímco my, když si vyjdeme s kamarádkou do víru velkoměsta, jdeme do kina nebo nedejbože na diskotéku, každých deset minut jsme intenzivně hlídané přes smsky nebo telefonáty. A ať nás ani nenapadne se neozvat nazpět. To oni, když si vyrazí na pánskou jízdu, obvykle se ani neobtěžují si mobil vzít s sebou. Stejně tak, jako když chceme vědět, jak se dneska náš miláček měl a on si klidně odepíše až po týdnu na snad šestou smsku. Na tom přece není nic zvláštního, snad nebudeme tak naivní a myslet si, že se na mobil dívá v jednom kuse, ovšem když my si dovolíme pár dní neodepisovat, hned je oheň na střeše a je to podezřelé.

Dohladka a vždy svěží

Musíme být perfektně oholené, hladké a dokonale upravené, přesto přece nejede vlak. Když ovšem i my vyjádříme názor, že by mu také neuškodilo trošku se zkulturnit, oholit a občas také umýt nebo dokonce použít deodorant, jsme odpálkované jasnou odpovědí: „Tohle chlapi přece nedělají.“ Omyl, pánové, i vy se o sebe musíte starat, jinak se mohou stát dvě věci: najdeme si někoho, komu nedělá problém ze sebe udělat člověka, když se má jít seznámit s našimi rodiči anebo zkrátka na svůj vzhled rezignujeme taky. A to oni nikdy nedopustí.

Flirtování s ostatními

Další dva naprosto rozdílné pohledy na věc. Usmíval se na tebe ten pěkný kluk na baru, když jste byli spolu venku? A jak dopadl? Asi ne moc dobře, a zatímco ty jsi nevěrná a necudná nána, vůbec mu nepřijde divné, že on si před chvílí vyměňoval pohledy s tou blondýnkou vzadu v rohu. Při otázce na tvé minulé partnery se mu kroutí panenky a myslí si o tobě bůh ví co, zatímco on je při ještě vyšším počtu pašák a největší kanec.

Jen se nedej a tyhle zaběhlý mýty mu pěkně vymaž z hlavy.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu