Ani v zimě se nemusíš vzdávat šatů. Ukážeme ti, jak stylově nosit módní pletené šaty

Pletené nebo úpletové šaty tě na podzim i v zimě perfektně zahřejí a navíc vypadají božsky. A jaké si vybrat a jak je nosit? Řekneme ti s čím je kombinovat, aby na tobě ostatní mohli oči nechat. Budeš se cítit báječně a pohodlně.

Sezóna svetrů trošku jinak

Ano, hned jak přijde zima, všichni vytahujeme ze skříně teplé svetry a zahalujeme se do těch nejteplejších modelů. To ale mohou být klidně i šaty, nevěříš? Tak vyzkoušej v letošní sezóně obléknout pletené šaty. Ty se totiž vrátily zase do módy a uděláš s nimi hodně parády. Budeš vypadat žensky a sexy a přitom ti nebude ani chvíli zima, konečně nemusíš po celou zimu oblékat jen kalhoty. Zaměř se na kvalitní materiály a neboj se experimentovat. Zvláště pak co se týče punčoch. Ty se totiž právě teď nosí co nejvíce pestré, s nejrůznějšími vzory a přesně tím můžeš svůj outfit pozvednout ještě více. V tomto pochmurném počasí neuškodí vyhrát si s detaily, vynést trošku kamínků nebo kombinaci barev a vzorů. Černou a pleťovou barvu už přece každý zná.

Co k nim obout

K pleteným šatům se budou nejvíce hodit kozačky nebo jakékoliv kotníkové boty. Pokud máš dlouhé a štíhlé nohy, skvěle budou vypadat kratší pletené šaty a vysoké kozačky nad kolena, takzvané mušketýrky. Chybu ale neuděláš ani s klasickými kozačkami, ať už s podpatkem nebo bez něj. Hodit se budou i letos velmi módní kovbojské boty nebo klasické workery na zavazování. Šaty se neboj doplnit ani páskem v pase nebo stylovým šátkem.

Pusť do svého šatníku barvy

Pletené šaty vol v nejrůznějších barevných provedeních, ty černé sice vypadají také dobře ale co takhle vyzkoušet zelenou, modrou nebo šedou? Letošnímu podzimu vévodí fialové odstíny na tisíc způsobů nebo hořčicová barva. Prozáří tě a jsou to přece barvy podzimu. Pokud máš ráda hodně něžný a holčičí styl, zkus pletené šaty ve starorůžové barvě. Nezapomeň k barveným šatům vždy vhodně sladit doplňky. Šaty pak mohou být v jakékoliv délce, krátké, midi nebo dlouhé, s dlouhými i krátkými rukávy, s průstřihy na ramenou nebo na zádech. Buď rafinovaná a neboj se trošku experimentovat. V pletených šatech budeš vypadat božsky, nosí se i oversized velikosti, které zakryjí případné nedostatky tvé postavy.

Užij si chladné počasí na maximum.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu