Šperky, kterými oslníš na podzim i kousky, které využiješ při sváteční večeři. V módě jsou barvy podzimu i neutrální blyštivé poklady. Inspiruj se.

Nemusíš nutně čekat na Vánoce, radost si můžeš udělat i sama a jen tak. Pořiď si šperk nebo bižuterii, která tě rozzáří už teď. Aktuálně frčí tři barvy. Vínová, smaragdová a fialová. Tyhle barvy se skvěle hodí k podzimu a oživíš jimi nejeden celočerný outfit. Vybírej tak, aby se šperk dal kombinovat s více outfity, a unosíš ho po celou zimu. Řekneme ti to, co se právě nosí.

Aby nás podzim bavil

Podzim nepatří zrovna mezi nejoblíbenější roční období. Venku je sychravo, brzy se stmívá a začíná být po ránu pořádná zima. Ven se nám obvykle moc nechce a do ulic vyrazíme, jen když musíme. Zpříjemni si podzim veselými barvenými doplňky, a pokud zrovna nemáš moc peněz na utrácení, udělej si radost obyčejnou bižuterií. A právě barvy podzimu je to, co tě může přiměnit změnit názor a říct si, že on ten podzim vlastně není zas až tak špatný.

Aktuální roční období se samozřejmě promítá i do módních trendů a to i co se šperků a bižuterie týče. V kurzu jsou fialové odstíny, vínová barva, smaragdová, ale také odstíny hnědé a žluté. Nosí se všechno v decentnějším provedení, což oceníš i v nadcházející sezóně plné vánočních večírků a rodinných sešlostí.

S čím šperky kombinovat

Nejlepší na výrazných doplňcích je, že se můžeš obléknout jakkoliv a ony výsledný efekt pozvednou na úplně jinou úroveň. I když si dáš obyčejné černé kalhoty a tílko, blyštivé náušnice nebo výrazný náhrdelník strhnou veškerou pozornost na sebe, takže i když půjdeš na párty oblečená od hlavy až k patě v černém, můžeš se spolehnout na to, že tě bude dostatečně vidět. Něžné, ale výrazné šperky unosíš za každé situace, vzít si je můžeš do školy, když půjdeš večer ven s kamarádkou ale i na rande nebo ke sváteční tabuli. Připrav se na to, že letos prostě zazáříš a každému ukážeš, jaká jsi kočka.

Nenápadné náušnice s barevnými kamínky

Také si připadáš jako bez ruky, když si ráno zapomeneš dát náušnice? Teď se nosí takové, které nemusíš ani na noc sundávat. Frčí totiž takzvané pecičky a malé visací náušničky. Jejich základem ale musí být kamínek ve výrazné barvě. Kromě již tří zmíněných barev, smaragdové, fialové a vínové se poohlédni také po stříbrných, zlatých, černých nebo čirých kamíncích. Hlavně, ať se co nejvíce blyští. Ve stejné barvě jako náušnice si rovnou pořiď také náhrdelník, aby společně krásně ladily. Nosí se přívěsky na dlouhých řetízcích. S nimi bude tvůj dekolt nepřehlédnutelný a nemusíš mít ani hluboký výstřih a zaujmeš.

Prsten jako Arabela

Prstýnky se nosí naopak velmi výrazné a velké. Opět v barvách podzimu a z nejrůznějších materiálů. Například ocelový prstýnek s barevnými kamínky ti bude připomínat prsten, který nosila princezna Arabela. Aby byla tvá výbava kompletní, nezbývá než přidat nějaký náramek. Nejlépe korálkový a ve všech různých barvách. Korálkových náramků můžeš mít na ruce klidně více, vytvoří se tak zajímavý kontrast.

Bez krásných šperků bychom si mi holky připadali takové neúplné, nemyslíš?

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu