Vaše láska jen kvete, ale do cesty se vám staví jeho kamarádi? Co dělat, když je nemůžeš ani vystát.

Máš skvělého přítele, společně vám to klape už nějakou chvíli, ale s tím, jak se prohlubuje váš vztah, se také častěji dostáváš do křížku s jeho přáteli? Tak to řešíš stejný problém, jako spousta dalších žen všude okolo tebe. Kamarádi, zvláště pokud oni jsou single, budou vždycky vymýšlet něco, jak by ti tvého miláčka odlákali. Ať už je to fotbal, hraní her nebo posezení na pivu. Ty si určitě představuješ, že by měl ten čas raději trávit s tebou. Když jdete někam spolu, je tvůj kluk úplně jiný, ale jakmile jdete i s jeho kamarády, je jako utržený ze řetězu a jeho kamarádi tě nerespektují? Poradíme ti jak se zachovat.

Zkus ho odlákat

Na začátek si řekněme jedno zlaté pravidlo. Nikdy nic svému příteli nezakazuj a nijak ho neomezuj. To chlapi obecně velmi těžko od své partnerky snášejí a jen málokterý chlap se nechá komandovat. Od kamarádů ho nemůžeš odtrhnout. Tobě by se taky nelíbilo, kdyby ti zakazoval se bavit s tvými kamarádkami, byť pro něj to zase můžou být jen hloupé a ukecané saně.

Když mu to nemůžeš zakázat, můžeš se pokusit alespoň strhnout pozornost víc na sebe, na vás dva. Zkus vymyslet program, na který prostě nebude moci říct ne. Společné chvilky se pokus něčím okořenit, zkrátka mu dej to, co chce, aby neměl choutky jít za kamarády. Třeba se kvůli tomu budeš muset začít dívat na sport, tu chvilku to ale určitě vydržíš a váš vztah to možná ještě posílí.

Na kamarády před ním nenadávej

Možná už toho máš vážně dost, jeho přátelé na tobě pořád něco vidí a dávají ti to sežrat. Necítíš se mezi nimi vůbec dobře a nemyslíš si o nic zrovna nic dobrého. Ty si v podstatě můžeš myslet, co chceš. Svému příteli to ale neříkej, neurážej jeho kamarády a raději některé věci prostě skousni. Zbytečně bys vyvolala hádku, která by neprospěla nikomu. Pokud jeho kamarády opravdu nesneseš raději se domluvte na tom, že společně nikam chodit nebudete. Rozdělte si čas tak, abyste ho mohli trávit spolu ale i každý sám se svými přáteli. Když je nebudeš vídat, nebudou ti tolik vadit a ty budeš mít čas taky sama na sebe a své přítelkyně.

Uvědom si taky, že lidé se přátelí se sobě podobnými jedinci. Těžko budeš trávit čas s někým, s kým nic společného nesdílíš. Dost pravděpodobně se tak v něm tvůj miláček shoduje se svými přáteli a to je taky na opováženou. Možná jen svou tvář neodhalil celou. Měj se na pozoru a počítej i s touto variantou. Jistěže to neznamená, že všichni musíme být na chlup stejní jako naši kamarádi, ale připusť si, že i ty se bavíš s holkami, se kterýma máš hodně společného. Právě proto jsou si lidé přece blíž.

Vyraz na mejdan

Už je zase s kamarády a tobě zbyly jen oči pro pláč? Ihned si oči utři, namaluj se, hezky se učeš a oblékni a vyraz s holkami na pořádnou holčičí jízdu. Zajděte si do kina, zdrbněte kluky, běžte na pizzu nebo na koktejl někam mezi lidi. Vybít špatnou náladu můžete společně zajít i do posilovny nebo zkuste večerní hodiny tance. Cokoliv, co vás baví. Jen nikdy neseď doma a nečekej u mobilu, jestli se ozve. Vždyť on se ozve, až mu budeš chybět, uvidíš. Mezitím si ale i ty užívej, ať vidí, že se z něj jen tak nezhroutíš a že i ty máš svůj vlastní život. Pokud uvidí, že i ty se umíš dobře bavit bez něj, nenechá to jen tak a začne zase více času trávit s tebou.

Hodně štěstí! Bojovat s jeho kamarády, to je skoro stejné jako boj s jeho mámou.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu