Ukaž se v zajímavých punčochách. Letos na podzim frčí hodně zajímavé vzory a výrazné barvy. Jaké si vybereš ty?

Jsi milovnicí sukní a šatů nebo často nosíš volné delší svetry? Tak to se můžeš letos na podzim pořádně vyřádit. Právě totiž letí zajímavé vzory punčocháčů, ve kterých ti bude krásně teploučko a ještě v nich stoprocentně zaujmeš své okolí.

Klasika trošku jinak

Průhledné punčocháče jsou naprostou klasikou, ale na ty teď momentálně zapomeň. Zdánlivě obyčejný a všední model totiž stoprocentně oživí průhledné punčocháče oživené zajímavými vzory. Nosí se ty s leopardím potiskem, se srdíčky, s puntíky nebo s proužky. Cokoliv co se ti líbí a je ti blízké, si můžeš na sebe obléci a budeš vypadat nejen zajímavě, ale také stylově. A oživíš tak každý i třeba celočerný outfit.

Nezapomeň se poohlédnout také po punčocháčíš s nadkolenním efektem. Bývají nahoře průsvitné a po kolena sytě černé. Nad kolenem ti pak bude vykukovat roztomilá kočička nebo myšák Mickey Mouse. Je to trošku rozpustilé ale děsně roztomilé a zajímavé. Takové punčocháče ti budou všechny holky závidět. Nezapomeň k nim obléknout kratší šaty nebo sukni, aby nadkolenní efekty patřičně vynikly. Neboj se je zkrátka ukázat.

Dírkované punčocháče

Dírkované punčocháče jsou rozhodně teplejší než ty průhledné ale pořád počítej s tím, že dírkami trošku táhnout bude. Nicméně právě máme babí léto a tak to jistě neuškodí. Vypadají tak trošku jako krajkové punčocháče našich babiček, ale to se právě teď nosí. Upřít jim také nemůžeme originalitu. Nosí se ve všech barvách ale ty krémové nebo krásně bílé vypadají nejlépe. Moc hezky budou vypadat s delším a volnějším svetrem.

Barvy, barvy, barvičky

Máš raději syté barvy podzimu a líbí se ti je nosit? Tak to můžeš říct třikrát hurá. Protože právě teď letí i silnější punčocháče, které mimochodem bez problémů využiješ i v zimě, protože opravdu zahřejí. Čím pestřejší odstín, tím líp. Nosí se vínové, tmavě modré, hořčicově žluté, zelené, šedé, s květinovými potisky nebo broskvové. Kombinovat je můžeš prakticky s čímkoliv, jen dej pozor na souznění jednotlivých tónů.

Pokud si nejsi jistá, vol sukni v neutrální barvě, aby se kontrasty barev příliš navzájem nerušily. Smetanové bílá nebo béžová ti teď na podzim dobře poslouží. Sázkou na jistotu je pak kombinace barevných punčocháčů s delším kabátem, sukní nebo dlouhým svetrem ve stejném barevném odstínu, v jakém máš i samotné punčocháče.

Ukaž světu své nožky v krásných a moderních punčocháčích. Jaké jsou tvoje oblíbené?

 

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu