Na co šáhne, to se jí daří. Proč máme rádi Lady Gaga a čím nás inspiruje.

Jen co se v kinech objevil film Zrodila se hvězda, začali se všichni na Lady Gaga dívat úplně jinýma očima. Z holky, která ze všeho nejradši šokuje, se stala dáma, která předvedla, že i když je nenalíčená a má rozpuštěné vlasy vypadá výborně. Ne-li ještě lépe než pod nánosem make-upu a v provokativních kostýmech. Máš ráda Lady Gaga? Podívej se, čím vším nás všechny může inspirovat. Právě proto ji obdivujeme a milujeme.

Neuvěřitelná proměna

Lady Gaga byla světovou megastar ještě před svou rolí ve filmu Zrodila se hvězda, to bezesporu. Přece jen od jeho premiéry se nám všem začala líbit mnohem víc, proč? Konečně ukázala i svou druhou tvář a fanouškové na celém světě ocenili, jak se dokázala otevřít a ukázat se v přirozeném a obyčejném světle. Z rebelky, která na sobě nosila syrové maso, se stala dáma v nádherných šatech, ve kterých si došla pro Oscara.

Všem ukázala, že umí nejen krásně zpívat, ale že také umí hrát a skládat neuvěřitelně krásné, chytlavé a srdcervoucí písně. Navíc, než ukázala svou přirozenou tvář ve filmu, nevěděli jsme do té doby ani pořádně, kdo se vlastně pod nánosy make-upu vlastně skrývá. A nutno dodat, že bez něj je mnohem krásnější. Už není jen ta divoká a nespoutaná zpěvačka. Ukázala nám svou pravou tvář, která rozhodně není dokonalá jako ze stránek časopisů a proto nás tolik inspiruje.

To se jen tak někomu nepodaří

Navíc se jí povedlo to, co žádné jiné ženě před ní. V jednom roce si došla jak pro Oscara, Zlatý glóbus, cenu BAFTA a Grammy. To je doslova nevídaný úspěch, který si bezesporu zasloužila. Stojí ta tím ale opravdu kus tvrdé práce, která se jí vyplatila a všem to dokonale nandala. Ukázala, že má rozhodně světu co nabídnout a vymanila se ze škatulky té obyčejné hvězdy, která je úspěšná jen proto, že šokuje. A i po takovém úspěchu se nestala namyšlenou a suverénní hvězdou. Pořád je skromná a neuvěřitelně uznalá a vděčná. Při každé své děkovné řeči nezapomněla poděkovat svému týmu lidí, kteří také tvrdě dřeli a na úspěchu se svým způsobem podíleli.

Každá holka nemusí vypadat jako modelka

Všem ženám a dívkám na světě také dokázala, že skutečně nemusíte mít v pase tolik centimetrů jako světové top modelky a můžete vypadat skvěle. Na ní nejlépe vidíš, že vypracované bříško a pevný zadek není základ úspěchu. Ona sama má totiž postavu úplně obyčejnou, nemá dlouhé nohy ani vychrtlý pas. Je prostě úplně normální holka, která má všechno, co by ženská měla mít. A to je skvělé, díky tomu ji milujeme ještě o něco více.

Jen tak dál. Přejeme jí jen to nejlepší a další skvělé úspěchy. Těšíme se.

 

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu