Nejsi v tom sama. Akné trápí i hvězdné celebrity, do kterých bys to možná ani neřekla.

Myslíš, že se akné a problémy s pletí celebritám vyhýbají? Ani zdaleka. Oni jen mají kolem sebe tým, který s make – upem dokáže zázraky, takže se na červeném koberci nic nepozná. V soukromý je ale trápí stejné potíže, jaké trápí i tebe. A když se šikovným fotografům podaří je vyfotit bez make – upu svět je šokovaný. Které celebrity schovávají své kožní problémy?

Kendall Jenner

Jedna z nejvyhledávanějších modelek světa a členka slavného klanu Kardashians sice působí jako dokonalá mladá žena, opak je pravdou. Ona je jednou z mála celebrit, které o svých problémech také umí otevřeně promluvit a už inspirovala mnoho dívek po celém světě, že se svým akné se nemusí jen schovávat.  Ovšem je pravdou, že většinou ji uvidíš jen dokonale nalíčenou a luxusně oblečenou. Od teď už si můžeš říct, že pod tou slupkou a tunou make – upu je skutečně jen obyčejná dívka, která také každé ráno vstává s novým pupínkem na obličeji.

Justin Bieber

Ani miláček náctiletých slečen není ušetřen. Svůj boj s pupínky nevzdává, ale protože je to přece jen muž, pod vrstvou make – upu je obvykle neschovává. Několikrát se dokonce objevil i na pódiu a jeho tvář připomínala třináctiletého puberťáka. Jednu dobu propagoval dokonce řadu přípravků určených pro boj s akné. Několikrát také dal na sociální sítě fotku s komentářem: „Pupínky jsou in!“ ono je obvykle nejlepší přestat se schovávat a udělat si ze sebe legraci, když už to stejně celý svět o tobě ví.

Bella Thorne

Dětská hvězdička, která vyrostla v pořádnou rebelku má také tvář samý pupínek. Ono po těch bujarých večírcích, které má tak v oblibě se není ani čemu příliš divit. Také ona pochopila, že nemá cenu se schovávat a tak ji není takový problém vyfotit na ulici bez stopy líčidel. S obličejem v celé jeho kráse. V minulosti se snažila s pupínky bojovat, jak jen to šlo. Podstoupila řadu procedur a dermatologických ošetření ale bohužel ani ty nejsou všemocné.

Kate Upton

Mladá modelka svět inspiruje především tím, že nemá zcela vychrtlou postavu, na jakou jsme u modelek většinou zvyklí. Pyšní se svými zaoblenými tvary a sklízí jeden úspěch za druhým. V roce 2013 se stala dokonce nejúspěšnější modelkou na světě. Jenže ani ona nemá dokonalou a bezchybnou pleť. A nejednou ji tak fotografové zachytili.

Bonnie Wright

Herečka známá z filmů o kouzelníkovi Harry Potterovi, kde si zahrála postavu Ginny Weasleyové už dávno také není malá holčička. Přesto jí stopy po pubertě v obličeji stále zůstaly. Ona si z toho zřejmě ale nic nedělá a na ulici vyráží často zcela nenalíčená. To potom není vůbec těžké si jejich vyrážek a pupínků všimnout.

Je skvělé vědět, že i světové celebrity mají stejné trable jako ty, že?

 

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu