Nevíš, které boty si na podzim pořídit? No přece ty kotníkové! Řekneme ti, s čím je nosit.

Kotníkové boty jsou v módě už dlouho. A není divu, jsou pohodlné, stylové a dají se nosit snad ke všemu. Klidně si pořiď letos více párů a střídej je podle nálady i aktuálního outfitu. Kotníkové boty ti prostě nesmí v botníku chybět.

Sexy a na podpatku

Pokud dáváš přednost botám na podpatku, určitě si pořiď kotníkové boty na jehlovém podpatku s úzkou a dlouho špičkou. Podpatek by neměl být příliš vysoký, takové boty nejsou moc ideální na delší chození. Kombinovat je můžeš s úzkými džínami a přiléhavým topem nebo lehkým svetříkem. Získáš tak outfit, ve kterém můžeš strávit celý den, ať už jdeš kamkoliv. Co se týče barvy bot, platí, že černá je klasika, kterou nic nezkazíš. Bílá barva je momentálně v kurzu ale pozor na to, když začne pršet, můžeš je mít hned špinavé, což nevypadá nejlíp. V červených botách rozhodně zaujmeš. Originální jsou i zvířecí vzory, pokud si na ně troufneš.

Pohraj si s kontrasty

Kotníkové boty se dají nosit skutečně ke všemu a pokud to počasí dovolí, neboj se je obout i ke květinovým šatům nebo sukni. Pohraj si s barevnými kontrasty, které udělají tvůj outfit barevnější, veselejší a rozhodně tak upoutáš na sebe hodně pozornosti. Podzim má být barevný a hravý tak se toho drž. Z kotníkových bot můžeš nechat vykukovat ven i ozdobný lem ponožek. Pokud máš ráda zavinovací nebo volné delší sukně, pořiď si k nim kotníkové boty ve stylu divokého západu. Kovbojské boty vypadají k volné sukni skvěle.

Boty v hlavní roli

Letos frčí výrazné barvy podobné barvám podzimního listí. Sytě červená, vínová, tmavě žlutá nebo zelená a hnědá barva bot může hrát ve tvém outfitu hlavní roli. Z doplňku se tak rázem stane hlavní prvek celého tvého oblečení. Červené kotníkové boty můžeš sladit s tmavými, nejlépe černými šaty. Obout je ale můžeš i k pohodlným džínům nebo kalhotám. Přidej sako, aby ti nebylo chladno, a můžeš vyrazit do ulic nebo jen do školy.

Udělej ze sebe kočku. Užij si podzim v pohodlných a krásných botách.

 

 

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu