Efektivní fungování zdravotnictví je klíčem ke zdravé budoucnosti

Zdraví je téma, které se týká každého z nás a správné fungování celého zdravotnického systému je tedy jedním z pilířů funkčnízdravé společnosti a naší budoucnosti

Pokud pracujete ve zdravotnictví nebo příbuzném oboru, určitě vám záleží na tom, aby v tomto odvětví pracovali opravdoví odborníci, specialisté a profesionálové. Zdravotnictví je opravdu věda, která vyžaduje neustálé vzdělávání, protože pokroky nezastavíme. Netýká se to pouze lékařů a zdravotníků, ale i manažerů nemocnic, či obchodníků se zdravotnickým materiálem.

Na studium MBA ve zdravotnictví se již několik let specializuje BRITISH BUSINESS SCHOOL s jejich speciálně navrženým programem MBA Management ve zdravotnictví.Toto jednoleté MBA studium provede účastníky teoretickými i praktickými poznatky napříč různorodým zdravotnickým tématům z celého oboru, pozornost je věnována i marketingovým principům ve zdravotnictví, strategiím rozvoje, managementu, medicínskému právu, ale i osobnostnímu růstu.

Studium je rozděleno na 2 semestry, samozřejmě s ohledem na to, že tento program vyžaduje spoustu času na studium, ale i práci. Proto student absolvuje své vzdělávací modulyprostřednictvím prezenční výuky, která je věnována konzultacím různých manažerských otázek, networkingu a osobnostnímu rozvoji. Zbytek studia probíhá e-learningovou formou, kterou si každý student naplánuje dle svých časových možností. Pro ty opravdu nejvytíženější je k dispozici i plnohodnotné online studium.

Lektoři, kteří tvoří lektorský tým, jsou precizně vybíráni na základě jejich zkušeností, dovedností a samozřejmě i úspěchů. Student si tak může být jist, že ho vzdělávají špičky v oboru.To potvrzuje i jedna z absolventek MUDr. Halyna Kindlová Markin, MBA, která o svém studiu říká: „Jako majitelka zdravotnického zařízení, jsem se potřebovala posunout dále a škola se v tomto ohledu ukázala jako ideální řešení. Profesionální a přitom lidský přístup vyučujících, mne provedl studiem natolik kvalitně, že získané informace a zkušenosti, mi pomáhají zlepšit a zkvalitnit mé podnikání přesně tak, jak jsem očekávala.”

Studium v programu MBA ve zdravotnictví nabízí studentům množství odborných poznatků, které jsou okamžitě aplikovatelné do praxe a poskytují jakýsi návod, na jehož základě bude absolvent schopen nastavovat nové strategie, přinášet užitečné vhledy, nápady a inovace. To ocení nejen nadřízení, ale ve výsledku hlavně pacienti.

Pokud vám záleží na svém seberozvoji a vlastně i na rozvojicelého zdravotnického odvětví, pak je studium MBA pro vás tou správnou volbou.

Autor: redakce GirlWorld.cz
zavřít reklamu