Chase Hudson se veřejně omluvil a měl se za co kát

Minulý týden byla TikTok komunita svědkem toho, jak vyšlo najevo podvádění Chase Hudsona, a hlavně jeho nepřiměřená reakce na tuto událost. Chtěl zamaskovat svou nevěru tím, že prozradil hned na několik dalších lidí jejich podvody, a tak začala na této sociální síti nechutná přestřelka. Teď se za to Chase omluvil.

Chase Hudson podvedl svou přítelkyni Charlie D´Amelo

Minulý týden se na svět dostala informace, že Chase Hudson podvedl svou přítelkyni s Nessou Barnett. Údajně byli ti dva viděni, jak se líbají na veřejnosti. Charlie D´Amelo se s ním samozřejmě rozešla. Ten se sice snažil celou situaci popřít, ale už mu to nebylo moc platné, protože se tím bavila celá sociální síť TikTok. Nakonec se Chase pokusil vyřešit celou situaci dost nevybíravým způsobem, a uškodil si tak ještě víc.

Udělal něco, co se nedělá

Když praskla nevěra na Chase Hudsona, chtěl ji zamaskovat tím, že obvinil z nevěry mnoho dalších hvěz z TikToku. Pošpinil například Joshe Richardsona, Jadena Hossleera, Kio Cyroéna a Griffina Johansona z podvádění svých partnerek. Na sociální síti tak vznikla nechutná přestřelka a vzájemné obviňování, do kterého se zapojili snad všichni. Tento týden to vypadá, že se situace začíná uklidňovat a všem chladne hlava.

Nepřehlédněte: Charli D´Amelio a Lil Huddy, hvězdy TikTok jsou opět spolu.

V pondělí se omluvil

Chase se na začátku tohoto týdne rozhodl, že se všem veřejně omluví za nepříjemnosti, co způsobil. Přiznal, že se v soukromí omluvil také Charlie D´Amelo a dalším, kterých se to všechno týkalo. Ve svém veřejném prohlášení také přiznal, že se to nikdy nemělo stát a jako člověk se má ještě co učit. Hodlá si z toho vzít ponaučení do dalšího života a rozhodl se, že bude pro ostatní lepším příkladem, než tomu bylo doposud.

Nyní to vypadá, že se Chase a Charlie usmířili a tvoří opět dokonalý pár. Zda mu odpustí i ostatní, to se uvidí v následujících dnech.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu