Na první pusu se těší každá holka, je však třeba se na ni trochu připravit, ať předejdeš nepříjemnému trapasu

Už dlouho o tom sníš, ale ještě se to nestalo. Celý proces, kdy dostaneš svou první pusu, není jen pusa samotná. Má 3 fáze. To, co předchází puse, během pusy a následná chvíle, až pusa skončí. Všechny fáze jsou důležité, abys od svého vysněného kluka dostala pusu také druhou. Ničeho se neboj, tady je návod, jak na to.

Jak se připravit na první pusu

Příprava je velmi důležitá. Nezapomeň, že kluci se chtějí líbat jen s holkou, která má svěží dech, proto si předem raději vyčisti zuby a vezmi si žvýkačku. Pokud chceš svůj zážitek co nejvíce umocnit, vyber si na to romantické místo, kde se budeš cítit dobře. A co je nejdůležitější, ujisti se, že jsi na první pusu připravená také emocionálně. Tato chvíle se nebude nikdy opakovat, proto není důvod spěchat. Polib jen toho, kdo se ti opravdu líbí.

Co dělat při samotné puse

Teď nastává chvíle polibku. Vezmi kluka za ruku nebo kolem pasu, ať spolu máte prvotní dotyk. Je to důležité.

Poté:

  • Přibliž se ke svému klukovi pusou a až se vaše rty setkají, zavři oči. Lépe si tak vychutnáš tenhle zážitek
  • Líbej celými ústy a uvolni je
  • Při polibku, zvlášť pokud jemně otevřeš ústa, dýchej hlavně nosem. Dýchat partnerovi do pusy mu nebude příjemné.
  • A co je nejdůležitější, polibek si užij. První polibek vesměs netrvá dlouho, proto se hlavně uvolni.

Chvíle po polibku je omamná pro oba

Až polibek skončí, otevři oči a usměj se na svou lásku. Ruku mu však ještě nepouštěj. Kluci, byť to na veřejnosti nepřipustí, jsou stejní romantici jako my holky. Řekni mu, jak dobře umí líbat a jak dlouho jsi snila o tom, že se toto stane. Teď když máte první polibek za sebou a stále se objímáte, nebrání nic tomu, abyste prožili další polibky. Poznáte tak více jeden druhého a co se vám vzájemně líbí.

Také líbání je o tom, že musíte poznat, co se tomu druhému líbí a co ne. Někdo má rád jemné polibky, jiný zase malé kousání do rtu. Pokud se ti však něco nebude líbit, neboj se to říct.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu